Happy Family

Happy Family

Friday, April 9, 2010

Watson Sale!

Assalamualaikum...

Lunch tadi gi merayap kat area Sri Gombak. Pi pekena Kuey Teow Ladna pastu terus ke Watson. Masuk2 Watson terus cari Simply Siti. Waaaahhhh...ade 1 satu section memang khas untuk produk ni je. Aku pun try2 la EyeShadow dia. Oklaaa kaler dia..menarik di mate aku. Harga 4 in one=RM59.90 (kalau tak salah aku lah)..

Watson ade buat sale you...utk West Malaysia from 8/04/10 to 27/04/10 and East Malaysia from 15/04/10 to 4/05/10. Dlm banyak2 barang sale dia aku berminat 1 barang. Memang best dan diaorang ade buat sale utk Cleansing Facial Wipes. Sgt bagus sebab boleh menanggalkan mekap even waterproof mascara. Aku dah cube.

Rupenya semalam lagi dah start sale. Klik Brochurre Watson kat sini.

Nanti klik kat gambar Siti, and downloadlah brochure tu..Banyak item yang sale. Berbaloi-baloi.

9 comments:

makcikrehan said...

cari kotak jerit tak jumpaer :-p
so makcik jerit kat sini kuat-kuat

Hellooooooo..... siapa di sana? Makcik Rehan disini. Tengkiu singgah baca karangan darjah 6 makcik. i lap u sangat banyak! :)

Redbloodsnow said...

thanx kak wany for mention 'bout pic zie digunakan kat FB jual produk tuh. zie dh alertkan owner tuh :)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

sale ni yang tak tahan nih

@chik said...

bila la nak update blog ko nih....hhhmmm

POSH76 said...

salam kenal thanx sudi masuk blog I...pantang jer dgr sales ni hehe

Kancilbiru said...

kena terjah watson la pasni...hehehe

Marina Monroe said...

Salam Ziarah, kenapa tak update lagi?
He he he TQ baca blog auntie..Luv u

Ogy said...

aliya tima kasih krn sudi jengok blog kita...mmti kita rajin2 masuk blog ni yaa...selalu tu sesat jalan tak jumpa umah...hik3

Netnet said...

aloooohaaaa....
nanti tinggalkan email address ya....