Happy Family

Happy Family

Saturday, February 21, 2009

Aku dah berjaya!!

Alhamdulillah...aku dah pass test Lesen L Aku dapat markah yang amat membanggakan.. sebenornya aku ni dah sememangnya pemalas nak baca buku!! Sekali bila dapat buku undang-undang..mak aiiiiii..500 soalan!! 3 minggu jugaklah aku dok buat latihan..tapi kat opislah. Kat rumah confirm aku memang tak pegang buku..

Jadi sekarang aku bukan penunggang haram..tapi minah rempit Lesen L. hehehehe....
Hari Ahad lepas aku join family belah Amy gi kenduri kawin kat Selayang..lepas makan kenduri diaorg semua bedezup ke Ulu Yam..alahhhh..tempat mandi-manda..parking susah yahamat!!!

Layan je lah gambar...

Sepupu-sepapat laki den...


Best ooo...Air dia sejukkkkk..tapi aku tak mandiii...

7 comments:

sayang mama papa said...

dik... mana gambarnya cam mana kak ina nak layan ni

achik said...

saba je la....
entah...suruh org layan tapi...hampessss....

sayang mama papa said...

Akum Adeq Sila jawab TAG dari kak ina ye

arianna adrizal said...

tahniah2 hehehehe..

Deqna said...

wah dah dapat lesen rempit.. congrates..nunggang baik2 yer..

ai said...

wahhhh..lps ni leh le kau merempit! ;P

selimutsaya said...

caya lar.. lepaih nih boley ler merempit.. lamanya tak update blog...

iklan kejap..

www.selimutsaya.blogspot.com