Happy Family

Happy Family

Tuesday, June 16, 2009

Nak tukar Blogger Template

Hari ni aku nak cube2 tukar background template aku...tapiiiiiiii..aku x reti!!!%$^%&^* kesian kat aku...memang bute IT betul!!

Macammane nak tukar niiiii...tolonggggggggggggggggg....

5 comments:

Mia-Ina said...

la..ye ke kak..alahai ciannye..

KAKTINY said...

salam..
alah.. kes nk tukar template tu...
try je godek2 kat 'Customize'..then click 'layout' then 'pick new template'.. pastu pilih ler nk yg mana... kaktiny dulu pun BUTA IT gak.. tapi mende IT ni kena 'trial and error'.. lama2 terror la tuh.. hihihi..
selamat menggodek2 blog tu yer.. hihihi...

aLiYaHaRiZ said...

Cekgu Mia...sian kat akak kan...sobsobsob...

Kak Tiny...tadi kite dah try godek2..pastu gatai tangan pi tuka password..dah tu langsung x leh nak login pulak...uuuwwwaaaaaa....

@chik said...

dek, ko cube masuk kat aku nye blog...pastu ko amik kat template tu...pyzam.com ke ape tah...aku pun da tak ingat...kat situ banyak choice...

weeda said...

salam..tetiba nyampuk kat blog akak ni hehehe..saya ni pon bukan pandai sangat tapi nak bagi pendapat juga :)

dulu saya pakai pyzam.com , kalo nak tukar template kena save balik sumer link2 yang kita ada kat blog..mcm payah sket arr

tapi akak leh try buka jellypages. buka blog saya, klik jer kat belah kiri tu..then follow jer instruction..sngt senang utk saya yg buta IT juga nih hehehe..try la :)