Happy Family

Happy Family

Wednesday, February 10, 2010

Happy Besday Abg kuuuu...

Just nak ucapkan Happy Besday kat Emyzal yg ke 31 yanghensemlagiboroi.....hahahaha....

Hadiah aku dah bagi. Alaa..sama2 gi meyoping kat JJ pastu aku suruhlah dia pilih barang apa yg dia nak. So dia pilih Sandal. Kebetulan kami nak gi Sabah coz attend wedding adik Emyzal kawin. Jadi sandal tu nanti buat pakai gi sanalah..

Tak tau nak taip ape lagi...kite layannn..

6 comments:

Mia-Ina said...

wah handsomenya abg akak...patutle x nah nampak..hehe..dlm sakit menyempat tgk ur post nie...hepi besday ye 4 him..wah gmbr nampak muda nie...

aLiYaHaRiZ said...

jgn puji lelebih ina...nanti perut dia makin ke depan tau..hahahahaha...

Mia-Ina said...

akak ...teringat jiran sblh mia la...lelaki dia handsome..baya akak la akak tue..ustazah...tp bdn dia power....mcm akak gak..laki dia mmg handsome mcm suami akak ni smpai makcik kat taman2 kata pe ms kami p 1 kenduri "alahi, suami ko ni kan mmg handsome,"

apa lg...akak2 tersentap..klu dh smpai makcik tua pun ckp cam2..mmg benar la...patut la akak menjd body lg cun..hehe...

ups jgn marah...gurau2 di hari ini...pepun kak wani ttp solid & lasak mcm dulu..

aLiYaHaRiZ said...

wa caya lu la miaaaa....tapi hal ini mesti dirahsiakan dari pengetahuan hb akak. kalau dia tau org ckp dia mudeee....silap2 dia pun diet mcm akak. tak kuasa..

@chik said...

dek, kalu dia tau kembang lagi la idung dia tuh...hahahahah

aLiYaHaRiZ said...

idung dia memang kembanglah mok de..hidung kembang hidung kembang hidung kembang..